Kurkuudlid goji ketsupiga

Kas oled kunagi proovinud kurkuudleid goji ketsupiga? Ah jaa, mis asjad on kurkuudlid? 😀 Kogenud toortoitujad vist juba teavad 😉 Need on toorvegani nuudlid, mis on valmistatud värsketest kurkidest. Neid saab väga lihtsasti valmistada spiraalmasinaga. Sain enda oma Medifur.ee saidilt aga nüüd on vist need saadaval ka paljudes teistes kohtades.

Goji-Tomato-Turmeric-Cucumbers1200

Minu goji ketsup on magus ja rasvavaba. Ma soojalt soovitan hoida rasvaseid toitaineid, nagu avocado, pähklid, seemned, oliivid ja kõik õlid magusatest puuviljadest ja marjadest eraldi. Õige toidu kombineerimine lubab sul kogeda toortoidu elustiili tervendavat potentsiaali palju võimsamini. Rohkem toidu kombineerimisest saad lugeda siit.

Ketsupi jaoks blenderdasin enda kasvatatud tomateid, leotatud goji marju ja kurkumit. Puistasin peale ka musti köömneid. Ma pole isegi lisanud soola sellele ketsupile, sest see oli nii magus ja maitsev ka niisama. Värskete vürtside kasutamine on alati parim. Nii et kui sa saad leida värsket kurkumit (kollajuurt), see oleks väga hea. Kurkumil on võimas põletikuvastane ja immuunsüsteemi tugevdav toime.

Sina võid kasutada ka üks kõik mis teisi vürtse või maitsetaimeid kas koos kurkumiga või selle asemel. Soovi korral saad samuti lisada ka kuumutamata ja jodeerimata meresoola või teist naturaalset töötlemata soola.

Kui Sulle meeldib see retsept, palun jaga selle lingi ka enda sõpradega. See aitab mind tutvustada toorvegani elustiili ka laiamale publikule. Tänud Sulle!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s